លើសពីនេះទៅទៀតក្រុមហ៊ុនក៏ទទួលបានស្តង់ដាគណនេយ្យភាពសង្គម SA8000 ដែលជាប្រព័ន្ធស្តង់ដាផ្តោតលើសុវត្ថិភាព និងសុច្ចរិតភាពរបស់បុគ្គលិក។ បច្ចុប្បន្នក្រុមហ៊ុនទើបតែទទួលបាននូវស្តង់ដាសុវត្ថិភាពចំណីអាហារអន្តរជាតិ BRC លំដាប់ថ្នាក់ AA ដែលជាចំណាត់ថ្នាក់ខ្ពស់បំផុតរបស់ស្តង់ដាអន្តរជាតិមួយនេះ។ ស្ករគ្រាប់របស់ក្រុមហ៊ុនអេប្រាធីហ្វ៊ូដ (ខេមបូឌា) បានកំពុងតែដាក់លក់នៅលើទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជា និងបាននាំចេញទៅអាមេរិក ព្រមទាំងគ្រោងនឹងនាំចេញទៅកាន់ទីផ្សារអាស៊ីក្នុងពេលឆាប់ៗដ៏ខ្លីខាងមុខនេះ ដែលមានម៉ាកសញ្ញា Mocati, Aprati and Frutati។
ដោយយោងតាមលោក Benjamin Pedro ដែលជានាយកផ្នែកចំណេះដឹង និងច្នៃប្រឌិតបានមានប្រសាសន៍ថា លោកពិតជាមានភាពរីករាយជាខ្លាំងដែលឃើញថាកូនខ្មែរដែលរៀនចប់ផ្នែកវិទ្យាសាស្ត្រអាហារពីសាកលវិទ្យាល័យនានានៅក្នុងប្រទេសមានសម្ថភាពខ្ពស់ក្នុងការអភិវឌ្ឍន៍ផលិតផលស្ករគ្រាប់ជាច្រើនរសជាតិដោយជោគជ័យសម្រាប់អ្នកញ៉ាំស្ករគ្រាប់នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជានៅក្រៅប្រទេសទាំងនៅសហរដ្ឋអាមេរិក និងអាស៊ីផងដែរ។ ក្នុងនាមជាអ្នកគ្រប់គ្រងការងាររបស់ពួកគាត់ លោកពិតជាមានមោទនភាពចំពោះពួកគាត់ខ្លាំងណាស់។
ចែករំលែកព័តមាននេះ