ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ប្រយ័ត្ន!!! បន្លែ​២ប្រភេទ​ បើ​មិន​ស្រុះ​ទឹក​ក្តៅ​​ទេ ​ដូច​ញ៉ាំ​ថ្នាំពុល

4 ឆ្នាំ មុន

បន្លែ​ពីរ​ប្រភេទ​ខាងក្រោម​នេះ មុន​នឹង​អ្នក​ចម្អិន អ្នក​គួរតែ​ស្រុះទឹកក្តៅ​ចេញ​មួយ​ទឹក​សិន ទើប​មិន​ប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព​អ្នក​។ តើ​មាន​បន្លែ​អ្វី​ខ្លះទៅ? ១-ឲ្យ​តែ​បន្លែ​ដែល​មានឈ្មោះ​សណ្តែក​ពីមុខ ដូច​ជា សណ្តែក​គួរ សណ្តែកបារាំង និង​សណ្តែក​ផ្សេង​ទៀត…

បន្លែ​ពីរ​ប្រភេទ​ខាងក្រោម​នេះ មុន​នឹង​អ្នក​ចម្អិន អ្នក​គួរតែ​ស្រុះទឹកក្តៅ​ចេញ​មួយ​ទឹក​សិន ទើប​មិន​ប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព​អ្នក​។ តើ​មាន​បន្លែ​អ្វី​ខ្លះទៅ?

១-ឲ្យ​តែ​បន្លែ​ដែល​មានឈ្មោះ​សណ្តែក​ពីមុខ ដូច​ជា សណ្តែក​គួរ សណ្តែកបារាំង និង​សណ្តែក​ផ្សេង​ទៀត អ្នក​គួរតែ​ស្រុះទឹកក្តៅ​ចំនួន​៥​នាទី​មុន​ពេល​យក​ទៅ​ចម្អិន​ទាំង​អស់​។ ប៉ុន្តែ​មុន​នឹង​អ្នក​ស្រុះទឹកក្តៅ អ្នក​គួរតែ​ត្រាំ​ទឹក​ចំនួន​៥​នាទី​ជា​មុន​សិន ទើប​សុខភាព​អ្នក​មិន​មាន​បញ្ហា​ក្រោយ​ពេល​ដែល​ពិសារ​រួច​។

២-ផ្កា​ខាត់ណា ជា​បន្លែ​ដែល​ពិបាក​លាង​សម្អាត​ណាស់ ហើយ​វា​ក៏​មាន​ផ្ទុក​សារធាតុ​គីមី​ច្រើន​ដែរ​។ ដូច​នេះ ក្រោយ​ពេល​ដែល​អ្នក​លាង​រួច អ្នក​គួរតែ​ត្រាំ​ទឹក​ចំនួន​១៥​នាទី ទើប​យក​វា​ទៅ​ស្រុះទឹកក្តៅ​។ ដូចនេះ សារធាតុ​គីមី​ទាំងឡាយ​នឹង​អាច​ចេញ​អស់ ដោយ​មិន​ធ្វើ​ឲ្យ​ប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព​អ្នក​ឡើយ​ពេល​ដែល​អ្នក​បរិភោគ​រួច (​ប្រភព​ពី​៖ Health.com.kh)៕ (​កែសម្រួល​ដោយ ៖ បុប្ផា​)

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ