រាជធានីភ្នំពេញ ៖ ក្លិនឈ្ងុយបានបក់មកតាមខ្យល់ចេញពីកន្លែងលក់សាច់គោអាំងមួយ កន្លែងនៅចិញ្ចើមផ្លូវផ្សារអូឬស្សី ដោយធ្វើអោយអ្នកដំណើរឆ្លងកាត់ទីនោះស្រក់ទឹកមាត់ចង់ទទួលទាន ។
ដោយសារតែរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ភ្ញៀវជាច្រើននាក់ចូលបរិភោគសាច់គោអាំងនៅចិញ្ចើមផ្លូវផ្សារ អូឫស្សីកែងផ្លូវលេខ១១១ និង១៦៦ (ទល់មុខហាងលក់ថ្នាំខ្មែរ) ស្ថិតក្នុងសង្កាត់អូឫស្សី១ ខណ្ឌ៧មករា ។
លោកវ៉ាន់ រើន អាយុ៣៦ឆ្នាំ អ្នកលក់សាច់គោអាំងនៅទីនោះនិយាយថា« ក្នុងមួយថ្ងៃ ខ្ញុំលក់សាច់គោអាំងបានយ៉ាងតិច៤០០ចង្កាក់ ។ មុខរបរសាច់គោអាំង គឺមានការរវល់តាំងពីព្រឹករហូតដល់យប់ » ។ គាត់លក់ចាប់ពីម៉ោង២រសៀល ដល់ម៉ោ៧យប់ ។ សម្រាប់វិធីប្រឡាក់គ្រឿងសាច់គោ គាត់ចេះតពីម្តាយ ។ បើអតិថិជនបានមកពិសាម្តងពិតជាជក់ចិត្តមិនខានឡើយ ។ ជារៀងរាល់ថ្ងៃ គេឃើញមានភ្ញៀវគ្រប់ប្រភេទទាំងក្មេង ទាំងចាស់ និងទាំងប្រុសស្រីបាននាំគ្នាមកភ្លក្ស រសជាតិសាច់គោអាំងនៅទីនេះ ។
លោក វ៉ាន់ រើន និយាយថា ក្រោយទូទាត់ថ្លៃចំណាយរួចហើយ លោកនៅសល់ប្រាក់ចំណេញ ៦០,០០០រៀល ទៅ៧០,០០០រៀលដែរ ។ ថ្លែងប្រាប់កោះសន្តិភាពលោក រើន បានអះអាងថា៖ «មុខរបរនេះ ត្បិតអីវាមិនអាចជួយខ្ញុំឲ្យក្លាយជាអ្នកមានក៏ពិតមែន ប៉ុន្តែវាជួយសម្រួលដល់កម្រិតជីវភាពរស់នៅប្រចាំថ្ងៃបានច្រើន ហើយមុខរបរនេះ ក៏ជាជម្រើសល្អសម្រាប់ខ្ញុំ ដែលជាអ្នកគ្មានជំនាញអ្វីក្រៅពីធ្វើស្រែ » ៕ កែសម្រួលដោយ ៖ សុឃាក់
ចែករំលែកព័តមាននេះ