ក្រុមហ៊ុន “សាន់យ៉ូ អេឡិចទ្រិក” ដ៏ល្បីឈ្មោះរបស់ជប៉ុនដែលផលិតឧបករណ៍អេឡិចត្រូនិក កាលពីថ្ងៃទី១៤ កក្កដា កន្លងមក បានបង្ហាញឆ្នាំងដាំបាយដ៏ពិសេសជាលើកដំបូងនៅលើពិភពលោកដែលអាចប្រែក្លាយគ្រាប់អង្ករឱ្យទៅជានំប៉័ងបាន ។
ឆ្នាំងដាំបាយស៊េរីថ្មីនេះអាចកិនអង្ករខ្សាយ១កំប៉ុងឱ្យក្លាយជាម្សៅ បន្ទាប់មកក៏លាយម្សៅខាងលើជាមួយទឹក និងផ្សំជាមួយគ្រឿងផ្សំផ្សេងៗចំអិនចេញជានំប៉័ងបានមួយដើម ដោយចំណាយរយៈពេល៤ម៉ោង ។ ឆ្នាំងដាំបាយដ៏ទំនើបដែលផលិតឡើងក្នុងពេលបច្ចុប្បន្ន ក្រុមហ៊ុនសាន់យ៉ូ ដាក់ឈ្មោះថា “ហ្គោប៉ាន” (GOPAN) ជាការផ្សំពីពាក្យថា “ហ្គោហាន” (GOHAN) ដែលភាសាជប៉ុនប្រែថា “បាយ” ជាមួយពាក្យ “ប៉ាន” (PAN) ភាសាអេស្ប៉ាញប្រែថា “នំប៉័ង” ។
ក្រុមហ៊ុននឹងដាក់លក់ឆ្នាំងបាយប្រភេទថ្មីនេះនៅលើទីផ្សារក្នុងប្រទេសជប៉ុននាខែតុលាខាងមុខ និងចាប់ផ្ដើមនាំចេញទៅបណ្ដាប្រទេសក្នុងអាស៊ីនៅឆ្នាំក្រោយ ។ សំរាប់តំលៃលក់រាយដែលបានកំណត់ក្នុងប្រទេសជប៉ុនគឺពី៥០.០០០ ទៅ៦០.០០០យេន ឬ ប្រហែលពី៥៥០ ទៅ៦៥០ដុល្លារ ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ