ពិតជាអស្ចារ្យ! ទឹកពោតបារាំង ទប់ស្កាត់ជំងឺទឹកនោមផ្អែម និងជំងឺតម្រងនោម
នេះជារបៀបធ្វើទឹកពោតបារាំងដើម្បីទប់ស្កាត់ជំងឺទឹកនោមផ្អែម ផ្សះដំបៅក្រពះ ពោះវៀន លើសឈាម និងជំងឺតម្រងនោម
នេះជារបៀបធ្វើទឹកពោតបារាំងដើម្បីទប់ស្កាត់ជំងឺទឹកនោមផ្អែម ផ្សះដំបៅក្រពះ ពោះវៀន លើសឈាម និងជំងឺតម្រងនោម
(សម្រួលអត្ថបទដោយ ៖ អ៊ាង សុផល្លែត សូមចូលទៅចុច Like ផេកហ្វេសប៊ុកផ្ទាល់ អ៊ាង សុផល្លែត Sophalleth ដើម្បីទទួលបានចំណេះដឹងថ្មីៗអំពីបច្ចេកទេសកសិកម្ម និងការព្យាបាលជំងឺ តាមបែបធម្មជាតិ)
នេះជារបៀបធ្វើទឹកពោតបារាំងដើម្បីទប់ស្កាត់ជំងឺទឹកនោមផ្អែម ផ្សះដំបៅក្រពះ ពោះវៀន លើសឈាម និងជំងឺតម្រងនោម
១- វិធីធ្វើ ៖
– យក ពោតបារាំង ស្រស់ចំនួនពីរ រួចកាត់ចុងទាំងសងខាងចេញ ។
– បន្ទាប់មកដាក់ត្រាំនៅក្នុងទឹកមួយកែវធំ រួចទុកត្រាំរយៈពេល១យប់ ។
– ទទួលទានភេសជ្ជៈនេះក្នុងពេលព្រឹកនៅពេលពោះទទេ ៣០នាទី មុនទទួលទានអាហារពេលព្រឹកនេះ។
– អនុវត្តបែបនេះរយៈពេល ៧ថ្ងៃ ជាប់គ្នាដើម្បីសម្អាតជាតិពុលក្នុងតម្រងនោមរបស់អ្នក និងបង្កើនតួនាទីរបស់វាបានល្អ។
២- ជួយព្យាបាលរោគក្រពះ ពោះវៀនដោយសារពោតបារាំងមានជាតិរំអិលជាច្រើន ( Pectin និង Gum )
ដែលអាចជួយផ្សះដំបៅក្រពះ និងពោះវៀនមិនឲ្យរាលដាលខ្លាំង។
៣- បំប៉នទារកក្នុងគ៌ត , បង្កើតគ្រាប់ឈាមក្រហម។
៤- សម្អាតជាតិពុល ជាតិស្រវឹងចេញពីរាងកាយយើង។
៥- ជួយបង្កើនកោសិការឈាម ជួយប្រឆាំងជម្ងឺមហារីក កាត់បន្ថយការជ្រៀតចូលនៃជម្ងឺហឺត។
៦- ការពារជម្ងឺមហារីក លើសឈាម និងជួយបំប៉នថ្លើមផងដែរ។
៧ កាត់បន្ថយជាតិស្ករក្នុងឈាម និងជួយគ្រប់គ្រងជាតិស្ករដល់ អ្នកដែលកើតជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម។
បើយើងពិសាវាជាប្រចាំ នឹងផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍យ៉ាងច្រើនដល់សុខភាពយើង។
*** សូមពិនិត្យ និងពិគ្រោះជាមួយគ្រូពេទ្យឱ្យបានច្បាស់លាស់ និងអស់លទ្ធភាពជាមុន។
វិធីនេះអាចប្រើសាកល្បងនៅពេលដែអ្នកមិនមានជម្រើសផ្សេង។
ចែករំលែកព័តមាននេះ