ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ពិតជា​អស្ចារ្យ​​! ​របៀប​ធ្វើ​ទឹក​ពោត បារាំង​ ទប់ស្កាត់​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​ ផ្សះ​ដំបៅ​ក្រពះ ពោះវៀន លើស ឈាម និង​តម្រង​នោម

7 ឆ្នាំ មុន

ពិតជា​អស្ចារ្យ​​ នេះ​ជា​របៀប​ធ្វើ​ទឹក​ពោត​បារាំង​ ដើម្បី​ទប់ស្កាត់​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​ផ្សះ​ដំបៅ​ក្រពះ ពោះវៀន លើសឈាម និង​ជំងឺ​តម្រង​នោម ។

(សម្រួលអត្ថបទដោយ ៖ អ៊ាង សុផល្លែត សូមចូលទៅចុច Like ផេកហ្វេសប៊ុកផ្ទាល់ អ៊ាង សុផល្លែត Sophalleth ដើម្បីទទួល​បានចំណេះ​ដឹងថ្មីៗអំពីបច្ចេកទេសកសិកម្ម និងការព្យាបាលជំងឺ តាមបែបធម្មជាតិ)

ពិតជា​អស្ចារ្យ​​ នេះ​ជា​របៀប​ធ្វើ​ទឹក​ពោត​បារាំង​ ដើម្បី​ទប់ស្កាត់​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​ផ្សះ​ដំបៅ​ក្រពះ ពោះវៀន លើសឈាម និង​ជំងឺ​តម្រង​នោម ។

​វិធី​ធ្វើ​៖
– យកពោត​បារាំង ស្រស់​ចំនួន​ពីរ រួច​កាត់​ចុង​ទាំង​សងខាង​ចេញ
– បន្ទាប់​មក​ដាក់​ត្រាំ​នៅ​ក្នុង​ទឹក​មួយ​កែវ​ធំ រួច​ទុក​ត្រាំ​រយៈពេល​១​យប់
– ទទួលទាន​ភេសជ្ជៈ​នេះ​ក្នុង​ពេល​ព្រឹក​នៅ​ពេល​ពោះ​ទទេ៣០​នាទី មុន​ទទួលទាន​អាហារ​ពេល​ព្រឹក​នេះ​។
– អនុវត្ត​បែប​នេះ ​រយៈពេល៧​ថ្ងៃជាប់​គ្នា​ ដើម្បី​សម្អាត​ជាតិពុល​ក្នុង​តម្រងនោម​របស់​អ្នក និង​បង្កើន​តួនាទី​របស់​វា​បាន​ល្អ​។

២-ជួយ​ព្យាបាល​រោគ​ក្រពះ ពោះវៀន​ដោយសារ​ពោត​បារាំង​មាន​ជាតិ​រំអិល​ជា​ច្រើន ( Pectin និង Gum ) ដែល​អាច​ជួយ​ផ្សះ​ដំបៅ​ក្រពះ និង​ពោះវៀន​មិន​ឲ្យ​រាលដាល​ខ្លាំង​។
៣-បំប៉ន​ទារក​ក្នុង​គ៌​ត , បង្កើត​គ្រាប់​ឈាមក្រហម
៤-សម្អាត​ជាតិពុល ជាតិ​ស្រវឹង​ចេញពី​រាង​កាយ​យើង
៥-ជួយ​បង្កើន​កោសិការ​ឈាម ជួយ​ប្រឆាំង​ជម្ងឺមហារីក កាត់​បន្ថយ​ការ​ជ្រៀតចូល​នៃ​ជម្ងឺហឺត
៦ ការពារ​ជម្ងឺមហារីក លើសឈាម និង​ជួយ​បំប៉ន​ថ្លើម​ផង​ដែរ
៧ កាត់​បន្ថយ​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម និង​ជួយ​គ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ដល់ អ្នក​ដែល​កើត​ជម្ងឺ​ទឹកនោមផ្អែម ​។ បើ​យើង​ពិសា​វា​ជា​ប្រចាំ នឹង​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​យ៉ាងច្រើន​ដល់​សុខភាព​យើង​។

សូម​ពិនិត្យ និង​ពិគ្រោះ​ជាមួយ​គ្រូពេទ្យ​ឱ្យ​បាន​ច្បាស់លាស់ និង​អស់​លទ្ធភាព​ជា​មុន ​។ វិធី​នេះ ​អាច​ប្រើ​សាកល្បង​នៅ​ពេល​ដែល​អ្នក​មិន​មាន​ជម្រើស​ផ្សេង​។

ផ្តល់សិទ្ធិ​​ដោយ​៖ អ៊ា​ង សុ​ផល្លែ​ត