ទទួលទានអាហារពេលល្ងាចនៅលើវេហាស៍
សារព័ត៌មានបរទេស កាលពីពេល ថ្មីៗកន្លងមកផ្សាយថា អ្នកចូលចិត្តពិសាអាហារដែលចម្អិនដោយចុងភៅអាជីព ត្រូវពិសា «អាហារពេលល្ងាចនៅលើវេហាស៍» ខ្ពស់ពីដីសម្ងាយ៥០ម៉ែត្រ ។ ទីកន្លែងនោះបង្កើតឡើង
សារព័ត៌មានបរទេស កាលពីពេល ថ្មីៗកន្លងមកផ្សាយថា អ្នកចូលចិត្តពិសាអាហារដែលចម្អិនដោយចុងភៅអាជីព ត្រូវពិសា «អាហារពេលល្ងាចនៅលើវេហាស៍» ខ្ពស់ពីដីសម្ងាយ៥០ម៉ែត្រ ។ ទីកន្លែងនោះបង្កើតឡើង
សារព័ត៌មានបរទេស កាលពីពេល ថ្មីៗកន្លងមកផ្សាយថា អ្នកចូលចិត្តពិសាអាហារដែលចម្អិនដោយចុងភៅអាជីព ត្រូវពិសា «អាហារពេលល្ងាចនៅលើវេហាស៍» ខ្ពស់ពីដីសម្ងាយ៥០ម៉ែត្រ ។ ទីកន្លែងនោះបង្កើតឡើងដោយប្រើរថយន្តស្ទូចបណ្តែតនៅលើវេហាស៍ និងនៅបរិវេណខាងមុខអគារ «Atonium» ជាស្ថាបត្យកម្មនៃវិទ្យាសាស្ត្រ និងជានិមិត្តរូបដ៏សំខាន់របស់ក្រុងព្រុចសែល ប្រទេសបែលហ្សុិក ព្រោះបានសាងសង់តាំងពីឆ្នាំ១៩៥៨មក ។
ក្នុងមួយឆ្នាំរៀបចំពិធីពិសាអាហារពេលល្ងាចនៅលើវេហាស៍ម្តង ដោយចុងភៅអាជីពចំនួន១០នាក់ ចំអិនអាហារបម្រើអតិថិជន។ សម្រាប់ខួប១០ឆ្នាំនៃ «អាហារពេលល្ងាចអណ្តែតលើវេហាស៍» នាឆ្នាំ២០១៦នេះ មានអ្នកចូលរួមប្រហែល ៤.៥០០នាក់ និងរៀបចំឡើងចាប់ពីថ្ងៃទី១ដល់៥ មិថុនា ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ