ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

អ្នកជំងឺ​បេះដូង​អាច​បន្ថយ​​ការ​ស្លា.ប់ បើ​ហូប​អាហារ​ទាំងនេះ

3 ឆ្នាំ មុន

ការ​ស្រាវជ្រាវ​ថ្មី​មួយ​ដែល​ត្រូវ​បាន​ចេញផ្សាយ​នៅ​ក្នុង​ទស្សនាវដ្តី​សមាគម​បេះដូង​អា​មេ​រិ​កបាន​រក​ឃើញ​ថា ​ការ​ញ៉ាំ​ឱ្យ​បាន​ត្រឹមត្រូវ ​៖ របប​អាហារ​ដែល​មាន​ជីវជាតិ​ខ្ពស់​អាច​ធ្វើ​ឱ្យ​មាន​ភាព​អស្ចារ្យ​សម្រាប់​សុខភាព​បេះដូង ​។ អ្នក​ស្រាវជ្រាវ​ដែល​មក​ពី​សាកលវិទ្យាល័យ Kentucky បាន​រក​ឃើញ​ ថា​អ្នក​ដែល​មាន​ជំងឺខ្សោយបេះដូង​ដែល​ខ្វះ​មីក្រូ​សារជាតិ ៧…

ការ​ស្រាវជ្រាវ​ថ្មី​មួយ​ដែល​ត្រូវ​បាន​ចេញផ្សាយ​នៅ​ក្នុង​ទស្សនាវដ្តី​សមាគម​បេះដូង​អា​មេ​រិ​កបាន​រក​ឃើញ​ថា ​ការ​ញ៉ាំ​ឱ្យ​បាន​ត្រឹមត្រូវ ​៖ របប​អាហារ​ដែល​មាន​ជីវជាតិ​ខ្ពស់​អាច​ធ្វើ​ឱ្យ​មាន​ភាព​អស្ចារ្យ​សម្រាប់​សុខភាព​បេះដូង ​។

អ្នក​ស្រាវជ្រាវ​ដែល​មក​ពី​សាកលវិទ្យាល័យ Kentucky បាន​រក​ឃើញ​ ថា​អ្នក​ដែល​មាន​ជំងឺខ្សោយបេះដូង​ដែល​ខ្វះ​មីក្រូ​សារជាតិ ៧ ឬ​ច្រើន​ជាង​នេះ​មាន​ហានិភ័យ​ទ្វេ​ដង​នៃ​ការ​ស្លាប់ ​ឬ​កំពុង​សម្រាក​ព្យាបាល​នៅ​មន្ទីរពេទ្យ​ជាង​អ្នក​ដែល​មាន​កង្វះខាត​តិចតួច​ ឬ​គ្មាន​។

អ្នកនិពន្ធ​នៃ​ការ​សិក្សា​បាន​សង្កត់ធ្ងន់​លើ​សារៈសំខាន់​នៃ​ភាព​ខុស​គ្នា​នៃ​របប​អាហារ​ក៏​ដូច​ជា ​ការ​ដាក់​បញ្ចូល​ផ្លែ​ឈើ ​និង​បន្លែ​គ្រាប់​ធញ្ញជាតិ ​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ