លោក អឿន ឈុនលី បន្តថា U BEER ជាផលិតផលស្រាបៀរលំដាប់ខ្ពស់ពីប្រទេសថៃ ដែលត្រូវបានផលិតឡើងដោយប្រើគ្រឿងផ្សំពីស្រូវសាលី និងផ្កាហប់ល្អបំផុតពីអឺរ៉ុប ហើយមានរសជាតិស្រាលស្រទន់ ដោយផ្អែកលើបច្ចេកទេសផលិតស្រាបៀរចុងក្រោយបង្អស់។ ចំពោះអាថ៌កំបាំងស្ថិតត្រង់ថា ស្រាបៀរ U ផលិតដោយប្រើមេស្រាដែលពិសេសបំផុតដែលត្រូវបានជ្រើសរើសដោយអ្នកជំនាញផ្នែកផលិតស្រាបៀរដែលមានបទពិសោធន៍ខ្ពស់ បន្ទាប់ពីការស្រាវជ្រាវអស់រយៈពេលជាច្រើនឆ្នាំ។ ជាមួយក្លិនក្រអូបពីក្រូចឆ្មារស្រស់ និងទឹកពណ៌លឿងខ្ចី ធ្វើឱ្យស្រាបៀរ U កាន់តែមានភាពទាក់ទាញខ្លាំងបំផុតសម្រាប់យុវវ័យ និងបង្កើតឱ្យមានភាពសប្បាយរីករាយកាន់តែច្រើនជាមួយរសជាតិដ៏ស្រទន់ និងងាយស្រួលទទួលទានមិនចេះជិនណាយសម្រាប់គ្រប់កម្មវិធីជួបជុំ។
សូមកុំខកខានសាកល្បងរសជាតិស្រាបៀរថ្មី របស់ U BEER ទាំងអស់គ្នាដែលឥឡូវនេះមានលក់នៅលើទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជាហើយ ជាពិសេសនៅតាមផ្សារទំនើបនានា ឬមួយលោកអ្នកអាចចូលរួមពិធីជប់លៀង U BEER BUS PARTY នៅកោះពេជ្រនៅថ្ងៃទី១៣ ខែមីនា ឆ្នាំ ២០២០ និងនៅសួនប្រាជ្ញាបារមីជ្រោយចង្វារ ថ្ងៃទី ២០ ខែមីនា ឆ្នាំ ២០២០ ចាប់ពីម៉ោង6ល្ងាច ដល់ម៉ោង 11យប់ ដូច្នេះសូមចូលរួមកម្សាន្ដសប្បាយទាំងអស់គ្នា និងទទួលយករង្វាន់ជាច្រើនពី U BEER BUS PARTY ៕ ដោយសហការ (កែសម្រួលដោយ ៖ បុប្ផា)
ចែករំលែកព័តមាននេះ